MOGYI
Mazsola, pörkölt földimogyoró, pörkölt kesudió, mandula és törökmogyoró keveréke védőgázas csomagolásban réz, rost, E-vitamin forrás kiszerelés: 70 g Alcsoport magvak és aszalványok
Diákcsemege, 70 g, MOGYI
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is. A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős…
Földimogyoró, 300 g, MOGYI, sós
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is. A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős…
Földimogyoró, 300 g, MOGYI, sótlan
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is. A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős…
Földimogyoró, 70 g, MOGYI, sós
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is. A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős…
Földimogyoró, 70 g, MOGYI, sótlan
A makro tápanyagok mellett a kesudió számos vitamint és ásványi anyagot is hordoz. Ezek közül kiemelendő az olajos magvak szinte mindegyikében fellelhető E vitamin, amely karakteres antioxidáns hatású.
Kesudió, 70 g, MOGYI, sós
A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus, akár a hagyományos étkezésben az ételek aminosav…
Mandula, 70 g, MOGYI, sós
A pisztácia azon túl, hogy pirítva és sózva nagyszerű snack, a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot tartalmazza . Kedvező szerepet játszik a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, így kívánatosnak…