Webáruházunk a gyorsabb, kényelmesebb használat érdekében cookie-kat (sütiket) használ. Részletek

Menü
Ár:
17.850 Ft (14.055 Ft + ÁFA)

Utángyártott HP W1350X FEKETE Toner 2.400 oldal kapacitás ( ►Nem jó E végződésű nyomtatóba) ►Olvasd el figyelmesen a leírást!

Ár:
17.850 Ft (14.055 Ft + ÁFA)

HP LaserJet M209 / MFP M234 series

Amennyiben nem a leírtak szerint jársz el, úgy nem jogos a garanciális reklamáció! Olvasd el a leírást!

Nem értékelt
Kézbesítés 1 munkanap

Leírás és Paraméterek

HP LaserJet M209 / MFP M234 series

Olvasd végig rendelés előtt!

Amennyiben nem a leírtak szerint jár el, úgy nem jogos a garanciális reklamáció!

  1. Cseréld ki a tonert, amikor a nyomtató be van kapcsolva, különben problémát okozhat, ha a nyomtató ki van kapcsolva. Ha ez megtörténik, kérlek, állítsd helyre a nyomtató fedelének kinyitásával és bezárásával.

  2. Kérlek, ne nyisd fel a nyomtató fedelét a chipfelismerési folyamat során a kazetta behelyezése után.

  3. Minden chipnek van sorozatszáma, és egy sorozatszám csak egyszer használható, ha ugyanazon a nyomtatón mutatja a festékszintet. Amikor másodszor használod ugyanazt a sorozatszámot ugyanabban a nyomtatóban, a nyomtató "Er11" hibát jelez. A kazetta tovább működhet, ha több mint 3 másodpercre kinyitod a fedelet, majd lecsukod, majd átváltasz a "festékszint nélkül" beállításra. Kérlek, ne távolítsd el a chipet semmilyen más nyomtatóról, miután azt telepítetted és használtad. A folytatáshoz kattints a "Megerősítés" gombra, amikor a "Használt vagy hamisított festékkazetta telepítve" üzenet jelenik meg a számítógépen. Ezek a chipek egyedi sorosító rendszerrel rendelkeznek az átutalások számára, amely csak egyszer teszi lehetővé a nyomtatóba való telepítést. Ha egy másik tonert használsz ugyanazon a sorozatszámú chippel ugyanazon a nyomtatón, az automatikusan blokkolódik, és hibaüzenet jelenik meg a kijelzőn. Kérlek, tanácsold ügyfelednek, hogy egyszerre csak egy kazettát vásároljon, hogy elkerüljék a chipsorozat problémáját. Ha a kompatibilis kazetta üres, kérlek, fordulj hozzánk, mielőtt ismételt rendelést adnál le. Ellenőrizzük a chip sorozatszámát, és megbizonyosodunk arról, hogy nem kapsz új kazettákat ugyanazzal a chip-sorozattal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek